Revolutia Iyashi Dome

Cercetarile conduse au aratat ca nisipul are capacitatea de a difuza caldura prin razele infrarosii de unda lunga.

Cu toate acestea, cand razele infrarosii lungi sunt izolate de alte elemente (sarea, caldura solara si a pamantului) si cand nu sunt degajate de nisip, care este un compus mineral, eficacitatea lor asupra corpului uman este limitata.
Pentru a le optimiza eficienta asupra corpului uman, razele infrarosii de unda lunga trebuie sa indeplineasca 2 conditii esentiale: sa corespunda curbei energetice a corpului uman si sa fie derivate din materie organica.

Sunt cateva tipuri de raze infrarosii lungi, cu valori care variaza intre 3 si 1000 microni.
Celulele corpului nostru sunt receptive la raze infrarosii de unda lunga, cu valori cuprinse intre 4 si 25 microni.

Tehnologia B-Carbon a Iyashi Dome-ului emite raze cu valori intre 5 si 20 microni, care rezoneaza cel mai bine cu organismul nostru.

Conceptul Nou si Unic al Iyashi Dome

O sedinta Iyashi Dome (30 minute) produce o transpiratie abundenta, echivalenta parcurgerii distantei de 20 km, insa fara efecte secundare: producerea excesiva de endorfine, oxigen activ, riscuri cardiace, uzura permanenta a corpului.

In timpul unei sedinte, corpul va elimina pana la 1200 ml de apa. Aceasta transpiratie este atat de profunda (sudatia de tip 2), incat va elimina si metalele grele din organism. O sedinta Iyashi Dome asigura o pierdere de pana la 600 kcal. In plus, caldura patrunde pana la 40mm sub piele, stimuland circulatia sangelui, care induce la raspandirea caldurii in intregul organism. Pielea este, astfel, profund purificata si tonifiata.

Purificarea corpului si redarea starii de bine

Mediul in care traim sufera multe modificari si degradari. Prin urmare, suntem victime ale poluarii aerului si a nutritiei (apa, mancare…). Dezvoltam alergii, ne luptam cu oboseala neobisnuita, durerile de cap sunt frecvente, pielea este mai terna, celulita este mai incrustata, iar silueta mai putin zvelta. Mai mult, este dovedit stiintific, ca stresul acumulat zilnic este un factor generator pentru dezvoltarea toxinelor in organism.

Aceste toxine si metale grele sunt daunatoare. In cele mai multe cazuri, reactia organismului este de a retine apa cu scopul de a le dilua (retinerea apei, umflarea si senzatie de greutate). Inainte de a ajunge in punctul de saturatie, organismul produce grasime. Acest lucru genereaza cresterea in greutate. Metalele grele nu sunt capabile sa se amestece cu apa, ele sunt asimilate de celulele grase ale corpului nostru. Astazi, chiar si atunci cand practicam o activitate sportiva intensa, transpiratia generata este departe de a fi suficienta si ii lipseste capacitatea de a elimina aceste toxine si metale grele din organism.

Stiinta japoneza

Astfel, pentru a curata organismul in profunzime o tehnologie unica a fost dezvoltata de catre oameni de stiinta japonezi: Iyashi Dome terapia de origine organica bazata pe raze infrarosii lungi. Aceasta tehnologie revolutionara face posibila purifierea, regenerarea si slabirea prin echilibrarea organismului.

 

Rolul esential al transpiratiei

Rolul esential al transpiratiei este de a elimina reziduurile din organism.

Exista 2 tipuri de transpiratie:

Categoria 1: data de glandele sudoripare (sport, baie, sauna, hammam), care produc transpiratie cu o compozitie asemanatoare cu cea a urinei (sare, acid uric, amoniac, potasiu, creatina, uree si apa).

Categoria 2: data de glandele sebacee si apocrine (activitate sportiva intensa*, Iyashi Dome), care produc transpiratie generata prin descompunerea grasimilor precum acizii grasi, colesterolul, grasimea subcutanata, acidul lactic, oxigenul activ, toxinele si metalele grele stocate de organism (aluminiu, zinc, bariu, cupru, fier, titaniu, nichel, mercur, plumb…), dar si a Dioxinei (nume generic pentru familia de compusi cloro-organici oxigenate extrem de toxice emise de deseurile incinerate).

*activitate sportiva intensa se refera la, de exemplu, mersul pe jos a 30 de km. Pana la 20 de km, corpul produce transpiratie de tip 1. Intre 20 si 30 de km, corpul incepe sa consume din depozitele de grasime si sa le transforme in energie, generand transpiratia de tip 2.

Tehnologia ceramic/titaniu

Exista 2 specificatii tehnice care interactioneaza in crearea Iyashi Domului:

  1. Pe de-o parte, difuzorul din carbon organic combinat cu minerale. Este sursa directa de emitere a razelor infrarosii lungi, precum si a caldurii care genereaza transpiratia de calitate.
  2. Pe de alta parte, amestecul rezultat din fuziunea ceramicii cu titaniul (astazi, titaniul este folosit ca antibacterian in bluzele chirurgicale), o noua generatie de sisteme catalizatoare asigura descompunerea toxinelor in timpul transpiratiei, in interiorul Iyashi Domului. Acest sistem catalizator a fost dezvoltat de un grup de oameni de stiinta, printre care si prof. Uemura.

    Iyashi Dome este primul si unicul echipament care beneficiaza de tehnologia ceramic/titaniu.

    Ceramic/titaniu este un catalizator activat de lumina si raze (infrarosii de unda lunga, unde electromagnetice, raze X, raze gamma,…). Distruge baza toxinelor (oxigen activ, acetaldehidele, amoniac,…), in apa si dioxid de carbon, printre altele.