Beneficii

Beneficii

Cu o experiență de aproape 15 ani pe piață, Iyashi Dôme, care combină inovaţia cu tradiția, a devenit o referință calitativă pentru TRATAMENTE și este destinat atât bărbaților, cât și femeilor care caută o soluție profundă pentru a elimina toxinele, în special metalele grele, care doresc să slăbească sănătos, doresc regenerarea celulelor pentru un efecte anti-îmbătrânire şi are avantaje chiar şi pentru ten sau pentru pregătirea și recuperarea sportivilor.

Slabire

Transpirația profundă înregistrată în timpul unei sesiuni Iyashi Dôme este echivalentul alergării unei curse de 20 de kilometri. Cantitatea de 1200 ml de transpirație eliminată de organism are ca rezultat eliminarea medie a 600 de kilocalorii în fiecare sesiune.
Pe parcursul unei luni, urmând un protocol de 2 sesiuni pe săptămână a câte 30 de minute fiecare, poți pierde în medie 3-4 kilograme. Procentul grasimii in corp scade pana la 2-3% şi se pot pierde una, pâna la două mărimi la îmbrăcăminte.

Detoxifiere

Iyashi Dôme oferă o detoxifiere profundă prin eliminarea unei cantităţi mari de metale grele cum ar fi stronțiu, bariu, nichel, plumb, molibden, telur, crom, cobalt, arsen, cadmiu, cupru și aluminiu.
În plus, față de studiul clinic, aparatul a fost recunoscut ca o inovație certificată de INPI, Institutul Național Francez de Proprietate Industrială. Dispozitivul de tratare Iyashi Dôme este singura saună japoneză de pe piață cu această certificare.

ANTI-AGEING

Iyashi Dôme oferă beneficii rejuvenative pentru piele, în special prin regenerarea celulară. Prin reducerea aspectului ridurilor, netezirea, întărirea și umplerea pielii, strălucirea tenului și îmbunătăţirea tonusului, Iyashi Dôme ajută la stoparea efectelor negative ale înaintării în vârstă.

Alte avantaje:

  • Reduce durerile musculare şi accelerează vindecarea
  • Îmbunătăţeşte calitatea somnului
  • Relaxare profundă
  • Întăreşte metabolismul