Tehnologia Iyashi Dome


Timp de secole, japonezii se îngropau în nisipul unor izvoare termale pentru a-și purifica trupurile și a elimina toxinele. Căldura (radiația infraroșie, emisă de soare) încălzește nisipul și îi conferă proprietăți specifice care sunt prețioase pentru bunăstarea corpului. Această tradiție se desfășoară astăzi cu ajutorul tehnologiei Iyashi Dome datorită performanței sale în tehnologia cu infraroșu de undă lungă.

Există câteva tipuri de raze infraroșii lungi, ce cuprind valori între 3 si 1000 microni. Celulele corpului nostru sunt receptive la raze infraroșii de undă lungă, cu valori cuprinse între 4 și 25 microni. Tehnologia B-Carbon a Iyashi Dome-ului emite raze cu valori intre 5 si 20 microni, care rezonează cel mai bine cu organismul nostru. In timpul unei ședințe, corpul va elimina până la 1200 ml de apă. Procesul este atât de complex încât va elimina și metalele grele din organism. O sedință Iyashi Dome asigură o pierdere de până la 600 kcal.

Tehnologia folosită este fabricată exclusiv pentru compania Iyashi Dôme în scopuri profesionale. Unii parteneri folosesc dispozitivul lor de peste 10 ani! Iyashi Dôme nu a încetat niciodată să-și îmbunătățească dispozitivul de tratament; dovada acestei performanțe este în studiile clinice stricte, așa cum sunt prezentate în publicațiile medicale. Toate protocoalele noastre durează doar 30 de minute.

Costuri reduse

Din 2013 (a patra generație), Iyashi Dome foloseşte o formă specifică de curent alternativ (mai eficientă din punct de vedere al costurilor și performanță mai mare). Cu o medie de 350 W pe sesiune, Iyashi Dôme este cel mai mic utilizator de energie și dispozitiv cu cea mai mare randament de pe piață și, prin urmare, respectă etica noastră de mediu.